Vi i Trondheim VVS har tilbud på luft luft varmepumpe ferdig installert

TOPPMODELL – ICEBREAKER (7,30 kW): 24 990,- (KAMPANJE: Varmepumpetak og sparelue inkludert i prisen ved kjøp av Icebreaker)

 

Standard montering: Prisene inkluderer kjøring til og fra, arbeidstid, hulltaking i trevegg for installasjon av innerdel, montering av innerdel inntil 2,5 meter over gulv, montering av utedel inntil 2 meter over bakkenivå, komplett rørpakke inntil 4 meter, braketter, vibrasjonsdempere, testkjøring av varmepumpen og instruksjon i hvordan du bruker varmepumpen. Ta kontakt dersom du behøver elektriker.

Ring oss idag.

 

 

Totalleverandør

Trondheim VVS leverer og installerer varmepumper og gulvvarme til både nybygg og eksisterende boliger. Varmepumper sammen med vannbåren gulvvarme gir lave driftskostnader, lav overflatetemperatur, trenger ingen synlige varmekilder og høy sikkerhet.

Som en del av leveransen og installasjonen får du tilbud om vedlikehold og service. Har du et anlegg fra før, yter vi service på eksisterende anlegg, om ønskelig.

Bestiller du varmepumpe fra Trondheim VVS finner du i samarbeid med våre eksperter den beste måten å integrere anlegget i hjemmet ditt på. Vi henter varmen fra grunnen eller uteluften der du bor.

Vi blir med deg hele veien – fra planlegging til et flott sluttprodukt

Ta kontakt med oss i Trondheim VVS for et uforpliktende pristilbud (Tlf. 40 47 40 40 eller benytt kontaktskjema nederst i saken – anbefales). Vi har egne rørleggere som går på varmeanlegg samt gode avtaler med leverandører. Dette betyr at vi blir med deg helt fra planleggingsfasen til et nøkkelferdig produkt.

Vi har fagfolk på Melhus, Klæbu, Malvik, Stjørdal og Trondheim.

Har du spørsmål eller ønsker å gjøre en bestilling?